Így indítottuk 2014-et

2014.01.06 09:47

Sziasztok!

 

    Elérkezett az új év, és ezzel az új blog bejegyzés ideje is :)

  Az elmúlt héten a karácsonyi szünet alatt mindenki a szeretteivel töltötte az ünnepeket, majd pedig az otthonlét után feltöltődve tért vissza a kollégium egy kisebb lelkes csapata, hogy az óévet elbúcsúztassa, és közösen köszöntse a 2014-es évet.

  2013 utolsó napján dél körül már egyre többen megérkeztünk, majd a délután folyamán elkezdődött az esti program előkészítése. Voltak, akik a bevásárlásban segítettek, olyanok is, akik a virsli főzésében, illetve a forralt bor elkészítésében, valamint a társalgó és a konyha feldíszítésében nyújtottak segítő kezet. Röviden tehát mindenki kivette a részét a munkából, és ott igyekezett segíteni, ahol tudott.

  Az este folyamán 10 óra körül kezdetét vette a társalgóban a vetélkedő, ahol különböző feladatok megválaszolásával értékes ajándékokat lehetett nyerni. Éjfél előtt a legtöbben kisebb- nagyobb csoportokban elindultunk a Széchenyi térre megnézni a tűzijátékot, ahol boldog új évet kívántunk egymásnak, majd a kinti hidegből hazatérve jó étvággyal fogyasztottuk a frissen főtt virslit, ezután pedig a társalgóban kezdetét vette a hajnalig tartó buli, ki meddig bírta.

  Másnap a romok eltakarítása következett, ezt követően egyre többen belemerültünk a tanulásba, mivel bizony nyakunkon a vizsgaidőszak. A hét végére már sokan visszajöttek készülni a vizsgákra, mert jövő héttől ismételten megmérettetések elé állunk, de reméljük, hogy minél nagyobb sikerekkel vesszük majd az akadályokat. ;)

 

  Minden blogolvasónak Áldott, Békés, Boldog Új Évet Kívánunk, valamint kitartást és sikeres felkészülést a vizsgákra!

 

                                                                                                                                 Saci