Irány a vizsgaidőszak! ;)

2013.12.09 21:27

Sziasztok!

Újra itt a SzikkBlog! :) 

    A múlt héten tanúi lehettünk a szorgalmi időszak végi ZH-k okozta őrületnek, mindenki lázasan tanult, készült a vizsgaidőszak előtti utolsó megmérettettésre. Lent a konyhában naponta hallhattuk, hogy épp valaki túl van egy-egy ZH-n, vagy esetleg egy elővizsgát tudhatott maga mögött.

    A vizsgafelvétel is elindult, mindenki nekiesett a vizsgákra való tanulásnak, a vastag könyveknek, és órai jegyzeteknek, éjjeleket és nappalokat nem kímélve a várt jegy reményében.

    Az izgalmakat csak fokozta a várva várt Szikk Championship kezdete! Csütörtökön lezajlott a szezonnyitó mérkőzés a kollégium házibajnokságában, amelyben idén 6 csapat mérkőzik meg egymással a kupáért!

    December 5-én este ellátogatott hozzánk a Mikulás bácsi is, és a krampuszokkal szétosztották meglepetéseiket a kollégisták között; volt, aki csokoládét kapott, mások lufit, pónit, vagy bármi egészen mást, amit csak a kollégisták kitaláltak egymásnak! A kollégium kapott új grillezős microhullámú sütőt is, amit már nagyon vártak az itt lakók, így végre újraindulhat a melegszendvics szezon is.

    Így indulunk neki a vizsgaidőszaknak, reméljük, hogy a január végén elégedetten emlékszünk majd vissza erre a hétre! ;)

Tofee