Tovább az úton - folytatódik a vizsgaidőszak

2014.01.15 00:59

    Üdv minden kedves olvasónknak! Január 3. hetében járunk, újra jelentkezik a SzikkBlog - az elmúlt hét eseményeivel!

    A múlt hétvégén futballcsapatunk, a Szikk FC részt vett a Malac Kupa nevű rendezvényen - amely egy városi football bajnokság -, és bár nem értünk el említésre méltó helyezést, “…megcselekedtük, amit megkövetelt a haza”.

    A héten lassan mindenki visszarázódott a vizsgaidőszak diktálta feladatokra, igyekszünk a legjobb formánkat nyújtani a hőn áhított érdemjegy megszerzése érdekében, de esténként, amikor lemegy a nap, az élet felpezsdül, és a figyelem ismét a Szikk Championship eseményeire koncentrálódik. A hét elején nem kevesebb, mint 4 izgalmas meccsnek lehettünk tanúi, vagy épp részesei; mindenki próbálta a legtöbbet kihozni magából az ütközetek alatt, az eredmények is egyértelműen ezt tanusítják.

    Hétfőn hagyományosan lezajlott a házszentelés is, körbejártuk a kollégiumot, majdnem minden szobába bejutottunk ;)

    A koliban hatalmas lendülettel folytatódik a kampány a kollégium Diák Bizottságába, ill- Kollégiumi Tanácsába való bekerülésért egyaránt, és bár még csak a választás első fordulójában tartunk, mindenki már most szeretné a legnagyobb támogatottságot magáénak tudni. Az eredményt mindenki izgatottan várja; vajon ki tölti be a következő évben ezeket a pozíciókat?

    Ezt segítve az előző ciklusban megválasztott DB-KT szervezett egy nyitott Gondolatmegosztó beszélgetést, ahová mindenki benézhetett, és az épp leköszönő megbízottak megosztották tapasztalataikat az esetleges leendő tagokkal, választókkal, hogy leginkább körültekintően és tudatosan tudjunk a jelöltekre szavazni, tisztában legyünk azzal, hogy milyen feladatokat kell ellátnia a DB-KT tagjainak.

    Ezzel búcsúznék egyenlőre, hamarosan újra jelentkezünk!

Tofee