Ünnepekre hangolódva

2013.12.28 11:20

    A kollégiumi karácsonyt követő héten mindenki lázasan vetette bele magát a tanulnivalóba, hiszen igyekeztünk még pár vizsgán túl lenni az ünnepek előtt, hogy minél kevesebbel kelljen szembenéznünk  majd az új év elején. 

   Természetesen akik már hamarabb végeztek igyekeztek minél több kikapcsolódási lehetőséget találni, így tovább folytak a Championship izgalmas focimeccsei és szinte minden este filmezhettünk is közösen. Ez utóbbi lehetőségnél igyekeztek a szervezők is olyan remekműveket és klasszikusokat választani, amelyekkel ráhangolódhattunk az ünnepre, így megtekinthettük a nagy népszerűségnek örvendő Bunyó Karácsonyig c. filmet is ;)

    A közeledő karácsony hangulata érződött a konyhában is, amikor a vizsgázók és a karácsonyi vásárból érkezők a hazautazóktól búcsúztak. Leghamarabb azonban nem a szobák ürültek ki, hanem a fagyasztók, amik ugyanis csütörtökön reggel már leálltak és a felesleges élelmek nemsokára gazdára találtak.

  Szép lassan vége szakadt a csomagolásnak, készülődésnek, sütés-főzésnek, filmezéseknek is, hiszen szombat délig mindenki hazasietett, hogy szeretetben várja a karácsony eljöttét és feltöltődve kezdje el az új esztendőt.

     Áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak! :)

 

Noncsy