Vizsgaidőszak - közeledik a hajrá! ;)

2014.01.21 21:16

Sziasztok!

 

    Elrepült egy újabb hét a vizsgaidőszakból, s közben telnek a kollégium eseménydús mindennapjai is. ;)

    A DB-KT választásnak már a második fordulójánál tartunk, és a lelkes jelöltek igyekeztek viccesebbnél viccesebb plakátokkal ellátni az egész épületet, nehogy valaki elfelejtse, kire is kell/érdemes szavazni. A legtrükkösebbek még arra is ügyeltek, hogy mivel lehet jobban megszólítani a lányokat, illetve mivel a fiúkat ... :)

    Enni mindig, még a nagy tanulás közepette is muszáj: Bági indított egy menzát, hogy egyszerűbbé tegye a vizsgázók életét. Mindennap újabb finomsággal örvendezteti meg az arra jelentkezőket. Igazán színes a menü, így nagy segítség azoknak, akiknek épp nincs kedvük, vagy idejük a főzőcskézésre.

    Kedden volt a Lelkészségen a házszentelés, ahol együtt ünnepelhettük meg, hogy végre befejeződtek a felújítási munkálatok. Az este közös misével kezdődött, majd jó hangulatú beszélgetés várta a résztvevőket, némi harapnivalóval… :P

    A Szikk Championship csapatai között még mindig folyik a verseny, annak ellenére, hogy egyre nehezebb megszervezni az esti játékokat. Több csapatnak nincs elegendő játékosa, mert sokaknak tanulnia kell, mások meg már hazamentek, de előbb-utóbb biztosan sikerül sort keríteni a meccsekre! :)

    Azt hiszem, mára ennyi, jövő héten újból jelentkezünk! ;)

 

Anna